Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 13/3 2013

Dagsorden:

  1. Valg af ordstyrer og referent
  2. Godkendelse af sidste referat
  3. Nyt fra ejendomskontoret
  4. Gennemgang af to-do listen
  5. Indkomne henvendelser fra beboerne
  6. Siden sidst :
    1. møde i driftfællesskabet
  7. Forslag om skrivelse til beboerne, vedr kommende ekstraordinære beboermøde
  8. Regnskabsmøde med Henning d. 6 maj – hvem vil deltage ?  Er der noget særligt vi ønsker fokus på ?
  9. Evt

Referat:

  1.  Astrid ordfører – Lis referent
  2. OK
  3. Ejendomskontoret påtænker at anskaffe nye arbejdstraktorer i indeværende år. Der har derfor været demonstration af et par modeller, som kan klare flere forskellig artede opgaver. Til maj besluttes det hvilken model der skal anskaffes.                                                                                               Flere uden dørslamper mangler  pærer eller er gået i stykker – de blir skiftet.
  4. Jens har været til første følgegruppe møde med bla Hækmosen, om You See. En rådgiver er sat på sagen, og vi er formodentlig klogere efter et af de næste følgemøder.
    Når der er flyttet på haveaffaldscontaineren , bliver der formodentlig plads til en kasse til farligt affald på stedet.
    Resten af punkterne, fortsætter som  beskrevet. 
  5. Intet 
  6. Michael orienterede om en forenklet fordelingsnøgle – som bliver taget i brug, når udgifterne til fællesanskaffelser til de 4 afdelinger skal fordeles. Den er udregnet efter antal lejemål i de respektive bebyggelser.
    Møde i starten af Marts i driftfællesskabet, med deltagelse af bla Connie Mankov fra kommunalbestyrelsen. Der er forfattet en skrivelse til kommunen vedr ønskede forbedringer af X ved Sortemosen / ring 4. 
  7. Som en oplysning til alle beboere, skriver Astrid ud på hjemmesiden om det forestående ekstraordinære beboermøde d. 28 maj. Vi vil gerne ha rigtig mange til at reservere datoen i go tid, så der kommer mange til mødet – derfor lægges datoen ud nu.
    På næste møde aftaler vi nærmere om forløbet mm
  8. På regnskabsmødet ønsker vi en gennemgang af afdelingens udgifter til KAB  – vi vil gerne ha en større gennemsigtighed i regnskaberne, og en større forståelse af hvad KAB bruger pengene til
  9.  
    Næste møde d. 10 april kl 19 i aktivitetshuset.
Download som PDF