Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d. 13/4 2011

 Dagsorden:

  1. Bemærkninger til og godkendelse af referatet fra 2.3.11.
  2. Sidste nyt om Ottos forslag til støjdæmpning.
  3. Nyt om Genvex-projektet .
  4. Forklaring på hvorfor udgifter til nye fyr er taget ud af langtidsplanen for vedligeholdelse.
  5. Standardvedtægt for AB-møder
  6. Evt.

Til stede: Otto, Ole, Jens, Jan, Astrid
Referent: Astrid

Referat

  1. Referat godkendt uden bemærkninger
  2. Otto har bestilt støjdæmningssystem til fælleshuset.
    Det bliver et system som beskrevet i sidste referat, hvor der udelukkende kan skrues op til et valgt maksimum, og anlægget kan stilles til at slukke ved et fastlagt klokkeslæt.
  3. Vi finder det nødvendigt, at vi kan stille spørgsmål til Mogens West personligt før vi kan tage stilling til, om der skal fortsættes af det valgte spor. Vi vil desuden gerne tale med en konsulent fra det firma, der skal levere anlæggene.
    Vi ønsker at få yderligere oplysninger skriftligt før et sådant møde.
    Otto vil forsøge at få et møde i stand med Mogens West – helst inden påske; det bliver muligvis mandag aften – helst så sent på aftenen som muligt
  4. Det er noget rent økonomi-teknisk, der gør, at udskiftningen af fyr er taget ud af planerne. Udgift til udskiftning af fyr tages fra en konto, med øremærkede penge.
    Efter planen burde fyrene først udskiftes i 2013.
    Omkring halvdelen af ekspansionsbeholderne er allerede utætte, hvilket muligvis taler for en fremrykning af udskiftningen. Vi mener, det er bedst at udskifte fyrene samtidig med installeringen af varmegenvindingssystemet.
    Vi ønsker at sikre os, at der bliver forsøgt at opnå en væsentlig mængderabat, hvis vi fx køber nye fyr sammen med Sortemosen, der også står for en snarlig udskiftning.
  5. Ole havde sørget for at bestyrelsesmedlemmerne havde modtaget et forslag til nye vedtægter for møder i afdelingsbestyrelsen. Vi kigger på det til næste gang. Kommentarer, ændringer og tilføjelser bedes sendt til Ole i god tid inden næste møde, så alle kan nå at forholde sig til disse forslag inden mødet.
  6. Evt.
    1. Haveudvidelse. Der gives ikke tilladelse til udvidelse af haven, men det er OK at flytte lågen for beboerens egen regning.
      Otto giver beboeren besked
    2. ”Havevandring”. Ved at ændre det meste af konto 115 til konto 116 bliver regnskabet mere fleksibelt, og det bliver nemmere at overføre penge fra det ene regnskabsår til det følgende.
      Otto læste de fleste beløb op, som er afsat på budgettet til næste regnskabsår og bad bestyrelsen om at godkende dem.
      Det blev bemærket, at der fx ikke er afsat penge til nye legeredskaber på legepladserne. Dette er formodentligt ikke hensigtsmæssigt, da nye bestyrelsesmedlemmer næste år kan tænkes at have lyst til at gøre noget ved legepladserne.
      Vi kunne ikke umiddelbart gennemskue, om der var andre poster, der burde ændres. Hvis vi har yderligere ændringsforslag skal vi sende dem til Ole senest søndag aften. Han vil så sende dem videre til Otto inden mandag morgen.
    3. Udgift til fastelavnsarrangementet er godkendt
    4. Hjemmesiden er ved at blive kodet om, da den er for tung at arbejde med. Ny version forventes færdig snart – muligvis lige efter påske.
    5. Emner til kommende møder: Hundelisten og problemer med omstrejfende katte.
    6. Det er nødvendigt, at vi får ens opfattelse af hvem, hvornår og hvordan de aftalte mødedatoer kan ændres. Dette kan indgå i diskussionen af vedtægterne ved næste møde.
Download som PDF