Møde i AB d. 19.1.2011

Fortsættelse af mødet fra 10.1.2011:

 Dagsorden:

  1. Bemærkninger til og godkendelse af referatet fra 21.12.10.
  2. Ottos forslag til støjdæmpning og regler for A og F-husene.
  3. Ny om Genvex-projektet.
  4. Opfølgning på punkter fra sidste møde/ referatet.

 Til stede : Jens, Peter, Otto, og Ole
Fraværende: Astrid
Referent: Ole

Referat:

  1. Lyddæmpning: Otto arbejder på at finde et bud på et lydanlæg, der kan reguleres i styrke og indstilles til dæmpning af decibel på et bestemt tidspunkt.
    Der skal komme et forvarsel om for høj musik, og såfremt lyden ikke dæmpes, vil anlægget blive afbrudt efter 5 minutter. Otto afventer samlet holdbart tilbud og pris.
  2. Genvex: Otto har prøvet at finde tegninger m.v. på nettet uden resultat. Endnu en gang drøftelse af hvor systemet skal placeres. Der er stemning for, at det så vidt muligt skal placeres på taget. Drøftelse af økonomi og hvordan vi får beboerne med på forslaget. Ikke nogen konklusion eller beslutning, da der ikke foreligger noget materiale.
    Vi har behov for at vide, hvor langt Områdelederen er nået med projektet, tidsplan og rammer. Holder den tidligere tidsplan ?
  3. Opfølgning af tidligere emner
    1. Ansøgning om haveudvidelse i nr. 80. Der træffes ikke beslutning nu (på grund af vinteren). Vende tilbage til ansøgningen efter vinterperioden.
    2. Adgangsstier: Der er enighed om de nedlagte stier mellem blokkene skal reetableres ved fraflytning. Det er historisk, at beboerne over tid har lukket flere og flere adgangsstier.
    3. Grundleje: Der er ikke aktuelt tale om, at man betaler grundleje afhængig af hvor stor en have man har. Alle betaler samme grundleje.
    4. Blanket til registrering af kæledyr. Otto har omdelt.
    5. Lukning af ventilationen: Otto har bestilt tilbud på et system, så ventilationen separat kan slukkes.
    6. Udskiftning af fyr: Der ønskes en forklaring på hvorfor installation af nye fyr er ”faldet” ud af langtidsplanen . Otto vil tale med Mogens og projektleder.
Download som PDF